Lifestyle / Celebs
Celebs

Katy Perry houdt huwelijk spannend

De zangeres stapte in oktober dit jaar in het huwelijksbootje met de Engelse komiek Russell Brand. In het nieuwe nummer van de Britse Grazia onthult de Firework-zangeres dat het er in de slaapkamer er als vanouds heet aan toe gaat. "Ik heb zo mijn trucs en geheimen om het spannend te houden. Ik ga ze niet weggeven, maar laat ik het zo zeggen: ik ben niet verlegen."

Toch is het huwelijk voor Katy niet alleen maar één en al vreugde. Net als andere getrouwde stellen hebben zij en Russell hun ups en downs. "We zijn allebei enorm druk. Ik heb wel de touwtjes in handen en bepaal wel hoe het schema eruit ziet. Er zijn weekenden die we samen doorbrengen, maar er zijn ook weekenden die ik met vrienden wil doorbrengen. We willen allebei ons niet verliezen in beroemd zijn, dus proberen we tijd vrij te maken voor elkaar en voor onze vrienden."

De zangeres vertelt dat ze uiteindelijk dolgraag moeder wil worden. "Het liefst zou ik een hele hoop kinderen willen met Russ," aldus Katy. Maar voorlopig wil de zangeres alleen nog getrouwd zijn.