Lifestyle / Celebs
Celebs

Take That komt naar Nederland!

Voor het eerst in zestien jaar is het zover: Take That komt naar Nederland voor een concert in de originele bezetting. Op maandag 18 juli staat het vijftal (jaja, inclusief Robbie Williams dus!) op het podium van de Amsterdam ArenA, zo maakte concertorganisator Mojo vandaag bekend.

In de zomer van 2011 zullen Gary, Mark, Howard, Jason én Robbie door Europa touren en diverse concerten geven. De Progress Live 2011-tour belooft een 'reis door de geschiedenis van twintig jaar Take That en de solocarrière van Robbie Williams' te worden.

Dat Robbie er ook bij is, is bijzonder te noemen. In 1995 verliet de zanger de band om (succesvol) zijn eigen weg te bewandelen, waarna de groep er een jaar later ook mee stopte. In 2006 maakte Take That een comeback, maar nog zonder Robbie. Nu zijn de mannen echter terug op volle sterkte en hopen weer menig vrouwenhart sneller te laten kloppen met het nieuwe album Progress dat op 19 november verschijnt.

Wij verheugen ons al op een tripje down memory lane en zitten klaar achter onze pc's wanneer op 5 november de kaartverkoop voor het concert start!