Jim Bakkum wil relaxte bruiloft

Celebs door Redactie Ze.nl

Vorige maand ging de 23-zanger tijdens een vakantie op Hawaii op zijn knieën voor zijn acht jaar oudere vriendin Bettina. Het stel kijkt uit naar hun aankomende huwelijk. "Het voelt te gek," zegt Jim in een interview met NU.nl. "We gaan nu lekker voorbereiden, dan wordt het een mooie dag." Het paar wil vooral een stressloos huwelijksfeest. "Heel relaxt. We willen het gewoon zo leuk mogelijk hebben. We gaan ons totaal niet druk maken," legt Bettina uit.

Het koppel wil niet dat hun huwelijk zo groots en over de top wordt gevierd als het huwelijk van Wesley en Yolanthe. Jim en Bettina willen vooral een stressloos huwelijk. "Ik heb, als ik dat huwelijk van Wesley en Yolanthe zie, zoiets van: te gek als zij dat zo willen, maar zo hoeft het bij ons niet. Jij hoeft niet in een koets aan te komen", aldus de zanger.

De tortelduifjes laten weten beiden een grote kinderwens te hebben. "We gaan eerst lekker trouwen en wat daarna komt zien we dan allemaal wel weer," aldus Bettina. Het koppel trouwt volgend jaar, maar er is nog geen datum bekend.