Christina Curry valt op oudere mannen

Celebs door Redactie Ze.nl

Christina zou deze week een nachtelijk ontmoeting hebben gehad met de voormalige gitarist van de Red Hot Chilipeppers Dave Navarro, zo meldt Nu.nl. De blondine kwam hem tegen in het uitgaansleven in Los Angeles, en gaf hem haar telefoonnummer.

De pas 20-jarige Christina onthulde in haar column in het muziektijdschrift Hitkrant altijd al heimelijk verliefd te zijn geweest op de 43-jarige ex-man van Carmen Electra. "Op mijn twaalfde was ik verliefd op hem."

Ondanks het leeftijdsverschil van 23 jaar, blijft mama Patricia nuchter. "Daar gaan wij nooit zo op in. Het kan volgende week weer over zijn. Ze houdt sowieso van oudere mannen," zegt de 61-jarige zangeres. "Wij hebben haar altijd met respect en volwassenheid behandeld, nooit als een baby. Ze is altijd een van ons geweest."


De dochter van Patricia Paay en Adam Curry vertrok enkele weken geleden naar Los Angeles om zich daar te vestigen. Ze is naar The States vertrokken voor een realityshow, waarin MTV niet alleen Christina maar ook Peaches Geldof gaat volgen. Patricia maakt zich niet al te veel zorgen om haar dochter. "Ze mag doen en laten wat ze wil, ze is heel zelfstandig. Ik mis haar alleen, dat is het enige."