Julia Roberts op 'dieet'

Celebs door Redactie Ze.nl

De actrice speelt in de verfilming van het boek Eat Pray Love de rol van een vrouw die een sabbatical neemt en op reis gaat naar Italië, India en Indonesië om zichzelf te vinden. Eten was een belangrijk onderdeel van de film. Tijdens de opnames in Napels moest Julia heel veel stukken pizza en borden pasta wegwerken. "Ik at maar liefst acht punten pizza in 45 minuten tijd voor één scène. Eerst was het goddelijk, maar na het zevende stuk had ik er onderhand wel genoeg van," vertelt de actrice aan het Britse dagblad The Sun.

Naar eigen zeggen maakte ze zich geen zorgen om haar figuur. "Het was belangrijk voor de rol. Ik ben behoorlijk aangekomen tijdens de opnames in Italië, de crew zei tegen me dat ik het gewicht wel weer zou verliezen als we zouden filmen in India." Toch was het niet altijd makkelijk voor Julia. "Op een gegeven moment dacht ik dat ik mezelf iets aan zou doen, als ik zou proberen om me in een spijkerbroek te wurmen."

Het meest enthousiast was Julia over de lekkere Italiaanse pasta. "De pasta was mijn favoriet. Gewoon een super simpele pasta met tomatensaus. Perfect. Je hoeft niet heel culinair te zijn om lekker te kunnen eten."

Eat Pray Love is vanaf 7 oktober in de bioscoop te bewonderen.