Paris weer terug in eigen land

Celebs door Redactie Ze.nl

Helaas pindakaas voor Paris Hilton. Na een aantal dagen vast te hebben gezeten in een goedkoop hotel (waar ze moest verblijven) vlakbij het vliegveld van Tokio, mocht de blondine alsnog het land niet in. De Japanse wet is heel streng in het toelaten van bezoekers die onlangs zijn verdacht of beschuldigd van drugsbezit.

Paris bezocht het Aziatische land vanwege promotieactiviteiten voor diverse merken, maar de Japanse immigratiedienst was niet onder de indruk en weigerde de socialite toe te laten. Dus zat er voor Paris niks anders op dan met haar privéjet rechtsomkeert te maken en terug te vliegen naar Amerika, waar ze gisteren aankwam. Een insider vertelt entertainment website RadarOnline: "Paris is uitgeput en heel erg teleurgesteld dat ze haar Aziatische fans niet kon bezoeken. Ze wil niet de dupe worden van de juridische situatie rondom de aanklacht tegen haar. Ze wil hoe dan ook weer terugkeren naar Azië, en ze is nu al druk bezig haar volgende trip te plannen."

Volgens insiders was Paris ook een deel van het papierwerk vergeten in orde te maken. "Ze had wel een werkvisum aangevraagd en die gekregen, maar ze was zich er niet van bewust dat ze ook een extra speciaal soort visum had moeten aanvragen, omdat ze onlangs heeft bekend drugs in bezit te hebben gehad."

Volgens de insiders begint de blondine binnenkort met haar door de rechter opgelegde taakstraf. Ook moet ze regelmatig contact houden met doktoren en reclasseringsambtenaren.