Nance durft niet meer te zingen

Celebs door Redactie Ze.nl
De zangeres onthult aan het tijdschrift Grazia dat ze niet meer durft te zingen. "Ik heb er door de jaren heen wel angst voor opgebouwd. In mijn tijd zong je het wel in de studio in, maar het was heel normaal dat je tijdens optredens playbackte," bekent Nance. "Je stem stond op de band en je kon kiezen: meezingen of - als je geen zin had - gewoon wat blèren."

De presentatrice geeft toe dat live zingen haar wel de kriebels geeft. "Daardoor vind ik live zingen nu eng. Je moet je stem blijven trainen en dat heb ik al een tijdje niet gedaan." De blondine vertelt dat ze het zingen wel erg mist. "Soms vraag ik me af waarom ik het niet meer doe. Het geeft een bepaalde spanning, maar tegelijkertijd ook ontspanning, want je kunt je emoties erin kwijt." Ze voegt eraan toe: "Als ik tijdens de repetities van Popstars de kandidaten hoor zingen, ben ik geneigd te roepen: 'Laat mij maar!' en de microfoon af te pakken."

Nance werd bekend bij het grote publiek als zangeres van de groep Twenty 4 Seven, die begin jaren '90 werd opgericht. Samen met rapper Stay-C zong ze de sterren van de hemel. Ze scoorden hits als Slave To The Music en Is It Love.