Paris Hilton mag Tokio niet in

Celebs door Redactie Ze.nl
Paris Hilton baalt als een stekker. De blonde erfgename werd onlangs zes uur vastgehouden op het vliegveld van Tokio door de immigratiedienst. Volgens de Japanse wetgeving mag het land niet zomaar bezoekers toelaten die onlangs zijn veroordeeld of worden verdacht van het in het bezit hebben van drugs.

Via haar vertegenwoordiger laat ze weten teleurgesteld te zijn. "Paris' bezoek aan Tokio wordt vertraagd door de immigratiedienst van Japan. Ze is erg ontdaan van alle commotie." De blonde erfgename bezoekt het Aziatische land vanwege sponsorcontracten en promotieactiviteiten voor diverse merken. "Ze probeert de plichten die vermeld staan in haar contract te vervullen, maar dit is overmacht. Ze vindt het jammer dat ze haar Aziatische fans moet teleurstellen," aldus Paris' management.

Paris verblijft momenteel in een hotel vlakbij het vliegveld, in afwachting of ze wel of niet toegelaten mag worden. Helaas voor Paris moet ze in een goedkoop hotel overnachten wat haar is toegewezen door de Japanse overheid, terwijl zus Nicky in een vijf sterren-hotel in Tokio verblijft.