Katy's gezellige vrijgezellenfeest

Celebs door Redactie Ze.nl
Dit najaar trouwt de zangeres met de Britse radiopresentator Russell Brand. Maar zoals het een echte celeb betaamt, organiseerde ze eerst een heel groot en extravagant vrijgezellenfeest, zo meldt US Magazine.  Katy Perry kwam samen met BFF Rihanna aan in het MGM Grand Hotel in Vegas in een lange, witte Hummer. De California Gurls-zangeres droeg een kroontje. De vriendinnen liepen gearmd via de achterdeur het hotel binnen, waar ze onmiddelijk konden aanschuiven voor een speciaal voor Katy georganiseerde Cirque du Soleil-voorstelling.

Na afloop bezochten de twee wereldsterren de Cirque du Soleil-cast backstage, waar ze naar verluidt speelden met de kostuums en de cast overlaadden met complimentjes. Het feest ging vervolgens verder in de Hummer, die richting de volgende (geheime) locatie reed.

Eerder leek het erop dat Katy haar eigen feestje zou missen. Afgelopen vrijdag misten de Amerikaanse en haar Britse verloofde hun vlucht als gevolg van een incidentje op het vliegveld LAX (Los Angeles).