Ben nooit samen in film met Jennifer

Celebs door Redactie Ze.nl

Acteur en beginnend regisseur Ben Affleck zit het niet zo zitten om een film te maken met zijn vrouw Jennifer Garner. "Jen is een geweldige actrice, ik zou mezelf heel erg gelukkig prijzen als ik met haar mocht werken. Maar iets houdt me tegen. Ik heb het idee dat mensen niet graag real life-koppels ook op het witte doek willen zien," aldus Ben.

En hij kan het weten. In 2003 speelde Ben in de film Gigli samen met zijn toenmalige geliefde Jennifer Lopez. De film flopte en kort daarna strandde de relatie tussen Ben en Jen ook. "Ik denk dat je het filmpubliek niet voor de gek kunt houden. Als je zo bekend bent, weten ze al veel over je relatie. Als je het dan in de film brengt alsof er sprake is van een fictieve relatie, verlies je geloofwaardigheid en is het afleidend," aldus de acteur.

Toch heeft Ben wel al eens eerder samen met zijn vrouw in een film gespeeld. Voordat ze een relatie kregen, speelde het duo samen in de film Daredevil. Inmiddels is het stel gelukkig getrouwd en hebben ze twee dochters: Violet (4) en Seraphine (1).

De acteur is nu aan het regisseren geslagen. Hij regisseerde de opkomende film The Town met daarin actrice Blake Lively. Ben is erg onder de indruk van de acteerprestaties van de Gossip Girl-actrice. "Blake is een geweldige actrice, ze is erg toegewijd aan haar rol."