Lifestyle / Celebs
Celebs

Ashton weer beschuldigd van vreemdgaan

Opnieuw wordt acteur Ashton Kutcher ervan beschuldigd zijn vrouw te hebben bedrogen. Na eerdere berichten dat hij zou hebben gezoend met een blondine net buiten een restaurant in L.A., komt er nu een brunette met het verhaal op de proppen dat ze het bed zou hebben gedeeld met de Valentine's Day-acteur. De mysterieuze jonge vrouw vertelt aan Star Magazine dat ze Ashton in juli van dit jaar zou hebben ontmoet in een bar in Hollywood. De brunette zou haar nummer op een servetje hebben geschreven en dat de acteur hebben toegestopt.

Over de seks die ze vervolgens hadden vertelt ze: "Hij was heel teder, ik voelde me ontzettend op m'n gemak in zijn armen. Het was niet zomaar losse seks."

Na vorige keer op Twitter het Amerikaanse tijdschrift Star Magazine helemaal de grond in te hebben geboord, gaat de acteur nu wat praktischer te werk. In een verklaring via zijn advocaat laat Ashton weten dat het Amerikaanse tijdschrift steeds leugens plaatst over hem en andere Hollywood-sterren.

Ashton Kutcher en Demi Moore zijn al vijf jaar getrouwd. Dit is de tweede keer in korte tijd dat de Valentine's Day-acteur te kampen heeft met geruchten dat hij zou vreemdgaan.