Rihanna en Ashton daten al acht weken

Celebs door Redactie Ze.nl

De geruchten dat Rihanna en Ashton Kutcher zouden daten worden steeds hardnekkiger! The Sun meldt dat de twee al zo'n acht weken aan het scharrelen zijn. Betekent dit een nieuw celebkoppel?

De zangeres zou zo gek zijn op Ashton dat ze zelfs mee wil doen aan zijn Kaballah-studie!

Volgens de website hebben de twee elkaar in december op een feestje van een gezamenlijke kennis ontmoet. Ze wisselden nummers uit en sms'en elkaar nu veel en spreken in het geheim af, vertelt een bron. Deze week werd de zangeres zelfs 's nachts gespot bij het huis van Ashton in Los Angeles. Ook heeft ze hem al kennis laten maken met haar jongere broertje Rorrey! Serious business dus. 

Ashton, die jarenlang getrouwd was met Demi Moore, is sinds november weer vrijgezel. Hij zou zijn prille relatie met de zangeres dan ook (voorlopig) geheim willen houden om Demi niet te kwetsen. Rihanna heeft daarentegen al een tijdje geen serieuze relatie meer gehad. Wel is bekend dat Rihanna nogal een neus voor fouten mannen heeft. Na Chris 'losse handjes' Brown valt ze nu dus voor Ashton 'vreemdganger' Kutcher. We zijn benieuwd hoe lang dit sprookje duurt..!

Wat vind jij van dit nieuwe celebkoppel? Denk je dat hun relatie een lang leven is beschoren?