Paris Hilton liegt over drugstas

Celebs door Redactie Ze.nl

Paris blijkt echter even vergeten te zijn dat ze twee maanden geleden zelf nog tweette over de bewuste buidel. "Ik ben dol op mijn nieuwe Chanel-tas", meldde ze half juli op Twitter. Het 29-jarige feestbeest werd vorig weekend in Las Vegas in de boeien geslagen, omdat agenten cocaïne in haar handtasje aantroffen. Nu Paris zich toch een beetje in het nauw gedreven voelt, houdt ze stug vol dat zowel de drugs en het tasje niet van haar zijn. Ook beweert ze dat de drugs aanzag voor kauwgom.

Of de buidel nu wel of niet van de socialite is, het zal de politie een worst wezen. "Het maakt niet uit of het tasje van haar of van iemand anders is. Ze wordt verdacht van het in bezit hebben van drugs; het gaat om haar, niet om haar tasje", aldus een politiewoordvoerder.

Volgende maand moet Paris zich voor de rechter verantwoorden. Volgens een advocaat die niet betrokken is bij deze zaak, is de kans groot dat de blondine een poosje achter de tralies moet. "In mijn zeventien jaar als raadsman heb ik nog nooit iemand weg zien komen met het verhaal 'het was mijn tasje niet'."