Lifestyle / Celebs
Celebs

Probleemzoon Rosalie van Breemen kwijt

"Ik vrees dat mijn Fabian drugsrokend langs de straten van Genève zwerft," vertelt een bezorgde moeder in een interview met de Telegraaf. Haar 16-jarige zoon werd opgenomen in een afkickkliniek om van zijn drugsverslaving af te komen, maar ondanks de positieve berichten werd Fabian daar weggeplukt en op een vliegtuig gezet naar Zwitserland.

Fabians vader, de Franse acteur Alain Delon, leek in eerste instantie positief over de strenge aanpak tegen de drugsverslaving, maar liet Jeugdzorg weten dat zijn ex-vrouw zijn zoon had gekidnapt en weggestopt. De kliniek moest Fabian noodgedwongen laten gaan, waarop Jeugdzorg Fabian naar Genève stuurde. "Ik ben mijn zoon door het falen van de Nederlandse Jeugdzorg letterlijk en figuurlijk kwijt," aldus Rosalie. "Hoe hebben zij hem naar Zwitserland kunnen sturen, met welk recht? Ik heb minstens de helft van de ouderlijke macht en ze hebben mij niks gevraagd."

De 44-jarige schrijfster spant nu een kortgeding aan om achter de verblijfsplaats van haar zoon te komen. "Ik ga hem redden. Fabian moet afkicken en naar school."