Lange Frans is terug bij zijn vrouw

Celebs door Redactie Ze.nl

Daniëlle is blij dat Lange Frans nu helemaal voor zijn gezin heeft gekozen: "Ik merk dat Frans echt zijn best doet. Natuurlijk zijn er momenten geweest dat ik twijfelde over ons huwelijk. Er is zo veel gebeurd. Maar de hoop heb ik nooit opgegeven. Wij allebei niet."

De rapper werd in juni door zijn vrouw uit huis gezet na een fout van de belastingdienst. Daniëlle vond dat Frans zijn financiële zaken eerst maar eens goed op orde moest stellen. "Ik houd zielsveel van Frans. Maar het wordt tijd dat hij zijn ogen opent en zich niet langer laat uitmelken door zijn beste vriend Bart (Baas B.) en zijn broer Thijs (Brutus). Met Thijs heeft Frans inmiddels goede gesprekken gehad. Maar Bart blijft laks en reageert nergens op."

Momenteel vertoeft de artiest vijf dagen per week thuis. De overige nachten spendeert hij in het appartement die hij sinds de breuk huurt. "Als het laat wordt in de studio, overnacht hij daar. Zo wordt ons zoontje in de nachts niet wakker. Het appartement houden we voorlopig nog even aan. Voor de zekerheid, want we hebben nog een lange weg te gaan."