David te-diep-in-het-glaasje Hasselhoff

Celebs door Redactie Ze.nl

Drie dagen zuipen doet het niet goed voor David. Zijn dochter Hayley moest hem naar het ziekenhuis brengen. Een bron vertelt: "Hij zal ook deze keer wel weer ontkennen dat hij een probleem heeft. En dat is heel verdrietig, omdat zijn dochter degene is die er het meest onder lijdt. Zij moet hem altijd opvangen als hij weer laveloos is."

De voormalige Baywatch-acteur is inmiddels meer dan vijf keer opgenomen wegens de gevolgen van zijn alcoholmisbruik. Iedere keer komt David met een smoes om maar niet opgenomen te hoeven worden. Vorig jaar belde Hayley de ambulance nadat ze haar vader laveloos op de vloer aantrof. Volgens David zelf was hij helemaal niet dronken en ging het om een misverstand.

Een paar maanden later werd er een ambulance naar Davids huis gestuurd omdat hij stomdronken zou zijn, maar volgens de acteur had hij een nare reactie op een ongelukkige mix van pijnstillers tegen een oorinfectie. Ja, ja, David.

Eerder deze maand deed David mee aan Gumball 3000 Rally. Een race van een week door Europa en de Verenigde Staten. Na een korte stop in Stockholm, kwam David niet meer terug. Hij had een kroeg gevonden en bleef dagen spoorloos. En ook dat lag niet aan de drank.