Lifestyle / Celebs
Celebs

Britney Spears opnieuw doorgedraaid

 Die arme Britney. Reden voor de inzinking zou haar vernieuwde vrijheid zijn. Vader Spears heeft de touwtjes iets laten vieren en daar lijkt de zangeres niet goed mee over weg te kunnen.

Tijdens een weekend in Disneyland kreeg Britney slaande ruzie met haar vriend Jason. De kinderen moesten met de nanny en bijbehorende bodyguards het park bezichtigen, terwijl hun ouders thuis de boel verbouwden. De zangeres sloot zichzelf krijsend op in de wc. Een insider vertelt: "De jongens moesten de dag dus doorbrengen met de nanny, want met Britney was geen land te bezeilen. Een paar uur later bestelde Britney een schaar bij roomservice en begon al haar lokken af te knippen. Toen de schoonmaaksters de volgende ochtend langskwamen, zat de wc verstopt door de plukken haar."

De zangeres lijkt alle kijk op de realiteit te zijn verloren. "In mei heeft ze een rode kroon op haar kont laten tatoeëren om aan te tonen dat ze de koningin van haar eigen leven is. Dat wil tot zover dus nog niet erg lukken. Iedereen vreest dat ze weer terug bij af is," aldus de bron in Touch Weekly.