Huize Krabbé een tikkende tijdbom

Celebs door Redactie Ze.nl

"Sommige mensen hebben nooit ruzie, maar wij staan altijd op scherp," aldus Amanda in het interview met Miljonair. "Het irriteert Martijn als ik een mes met pindakaas op het aanrecht laat liggen en ik haat het als hij de wc-bril omhoog laat." De echtgenote van de presentator vertelt dat de ruzies er behoorlijk explosief aan toe gaan. "Ik ben meer van het schreeuwen en hij is meer van het smijten met deuren, vroeger van de telefoon."

Het interview in Miljonair geeft een nieuwe kijk op het gezinsleven van het echtpaar. Eerder gaf Martijn een openhartig interview aan Linda de Mol waar hij zijn vrouw en werkgever niet spaarde. Amanda: "Martijn is niet goed in het geven van interviews. Hij is te eerlijk en te emotioneel, maar je moet nu eenmaal soms je gezicht laten zien."

De commotie die ontstond na het interview in LINDA. trof ook huize Krabbé. "Terwijl Martijn op de skipiste stond, werd ik gebeld. Of Martijn helemaal was gek geworden. Ik gelijk naar de Albert Heijn om het blad te kopen, stond daar met grote letters dat hij zijn vrouw nog niet voor de hypotheek zou zien opdraaien. Ik ontplofte ter plekke. Alsof ik hier de hele dag niets zit te doen." De echtgenote van de presentator vervolgt: "Alsof Martijn, de geweldige, de ideale schoonzoon, thuis ook nog eens alles regelt."

Het blad Miljonair met daarin het hele interview ligt vanaf woensdag in de winkels.