Gwyneth Paltrow open over privéleven

Celebs door RobinS

In de film speelt Gwyneth Pepper Pots, de secretaresse van de superheld Tony Shark, alias Iron Man. Daarom staat er volgende maand in de Engelse editie van Vogue een fotoshoot en een interview met de actrice.

De blondine praat niet vaak in het openbaar over haar privéleven, maar in dit interview is ze toch openhartig en laat ze zien dat ze net zo menselijk is als iedere andere vrouw.

Zo laat ze wat los over haar lichaam en lijnen: "Ik heb hard gewerkt om het zo te krijgen, maar nu ik er gewend aan ben geraakt is het geweldig om er niet meer aan te hoeven denken. Ik kan gewoon genieten van het leven. Wat een opluchting. Ik kan eten wat ik wil zolang ik in beweging blijf. Wat maar goed is, want als ik het woord 'dieet' in mijn hoofd stop, kom ik meteen een pond aan."

Over haar wraak: "Oh jawel, ik kan gemeen zijn. Ik kan soms roddelen, mensen negeren en wraak koesteren. Op dit moment heb ik een meningsverschil met een vriend waar ik best kwaad over ben. Maar wraak is afbrekend en het voelt niet goed. Ik word dan 's morgens wakker en denk 'Ugh, ik voel me slecht' en kom er dan achter 'Oh, daarom is het.' Ik hou teveel haat vast."

En over haar heimelijk genoegen: "En daarom heb ik er een heel andere passie bij, namelijk het huishouden. Ik heb dit altijd gehad, al van toen ik klein was. Hoe stom het ook klinkt -we leven niet in 1955- dat is allemaal heel belangrijk voor mij, het rond de tafel zitten als een familie."