Liz Hurley verbiedt films met Hugh

Celebs door Redactie Ze.nl

"Hij kan niet naar Four Weddings and a Funeral kijken en ook niet naar About a Boy. Het is best moeilijk om wat van Hugh te vinden dat geschikt is voor kinderen," aldus Elizabeth. De Engelse actrice vindt dat er te veel gescholden wordt in de films van haar ex.

De 7-jarige Damian mag echter wel naar de films van zijn moeder kijken. Elizabeth speelt onder andere in Austin Powers-films en haar zoon blijkt alle teksten ut zijn hoofd te kennen. Over de filmavonden vertelde Elizabeth: "We proberen steeds iets te vinden van oom Hugh waar we samen naar kunnen kijken, maar er wordt steeds zoveel in gevloekt." 
  
Hugh en Elizabeth kregen een relatie in 1994, waarna Hugh werd betrapt met een prostituee. Uiteindelijk besloot het stel, na meerdere lijmpogingen, in 2000 uit elkaar te gaan. Toch lijkt de actrice geen wrok te koesteren tegen haar ex. "Damian heeft enorme mazzel. Hij heeft een hele hoop peetvaders, en die verwennen hem steeds als ze de kans krijgen," aldus Elizabeth in een interview met The Daily Telegraph.