Adam boycot scheiding van Patricia

Celebs door Redactie Ze.nl

Patricia vertelde hierover in een interview met De Telegraaf: "Het initiatief tot de scheiding moet worden genomen door Adam vanuit Amerika. En dat is nu precies wat er niet gebeurt." De diva vervolgde: "Wanneer ik, via mijn advocaat, om de papieren vraag dan is er voortdurend een reden of argument die de scheiding ophoudt. Telkens weer nieuwe eisen, ik word er moe van." Patricia en Adam zijn in Amerika getrouwd en het zou de diva dan ook veel geld en moeite kosten om de echtscheiding vanuit Nederland te regelen. "Daar heb ik absoluut geen zin in," aldus Patricia.

Waarom haar hopelijk soon to be ex-man moeilijk doet is voor de zangeres een vraagteken. "Hij wil toch ook verder met zijn leven? Onderteken gewoon de papieren en klaar zijn we. Ik hoef niets van hem te hebben. Het enige wat ik eis is de helft van de opbrengst als hij zijn bedrijf Mevio.com verkoopt."

Succes
Patricia heeft voorlopig geen zin in een nieuwe man en heeft daar ook geen tijd voor. De diva is blij dat er niemand naast haar ligt als ze 's ochtends wakker wordt. Bovendien gaat het behoorlijk goed met haar carrière. "Nu ik succes heb, moet ik daarvan profiteren. Het gaat om mijn oude dag." 

Adam heeft momenteel een relatie met Micky Hoogendijk, die hij momenteel zijn "fiancée" noemt. Toch is het een vreemd stel. Ook Micky is nog altijd verloofd met een andere man en ook zij lijkt niet echt stappen te ondernemen om dit te veranderen... Wordt hoe dan ook vervolgd!