Carice is ideale Valentijnsdate

Celebs door Redactie Ze.nl

Dit blijkt uit een onderzoek van Maurice de Hond in opdracht van de datingsite Lexa. Carice wordt gevolgd door hockey- en pokerster Fatima Moreira de Melo, Hanna Verboom en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Yolanthe blijkt dit jaar minder populair te zijn geworden, want vorig jaar stond ze nog op een tweede plek.

De winnaar bij de mannen, presentator Arie, straalt betrouwbaarheid uit, toont interesse en heeft volgens de single vrouwen humor. En hij ziet er natuurlijk hartstikke goed uit! De nummer twee van de lijst is soapster Jan Kooijman, ook hij ligt dus goed bij de ladies. Jochem Meijer en Chris Zegers sluiten de top 4. Chris heeft wel iets moeten inleveren, want vorig jaar was hij nog de ideale date voor Valentijnsdag. Ook is hij vorig jaar nog tot favoriete zoener uitgeroepen.

De vrouwen zijn minder gecharmeerd van acteur Johnny de Mol en zanger Xander de Buisonjé, zij staan onderaan de lijst. Misschien hebben de twee zich in het verleden dan toch iets te veel bezig gehouden met meer dan één vrouw.