Lifestyle / Celebs
Celebs

Yolanthe is Wesleys droomvrouw

Wesley vertelde dat hij al maanden voor de eerste ontmoeting tussen de twee een oogje had op de mooie Yolanthe. "Ik zat een keer op een terras met vrienden en zei toen: 'Yolanthe, dat is echt mijn droomvrouw.'" Helaas was Yolanthe toen nog helemaal in de ban van zanger Jan. Toen de voetballer hoorde dat het niet goed ging tussen de twee, achterhaalde hij Yolanthes telefoonnummer en begon haar te sms'en.

Yolanthe was zich niet erg bewust van Wesley. "Ik zat in een heel andere situatie. Ik reageerde in eerste instantie erg kortaf," aldus zijn verloofde. De brunette hield Wesley op afstand om zichzelf te beschermen en met een goede reden. De vonk tussen de twee sloeg bij de eerste ontmoeting meteen over. "Uiteindelijk heeft het drie maanden geduurd voor ik Wes toeliet in mijn leven," aldus Yolanthe.

Vorige maand vroeg Wesley zijn vriendin ten huwelijk, waarop Yolanthe natuurlijk 'ja' antwoordde. Yolanthe: "Als je de ware hebt gevonden voel je dat aan alles. Dat voelen Wes en ik allebei." De brunette is vooral trots dat haar voetballer de gouden verlovingsring zelf heeft uitgezocht en gekocht.

Kritiek
Ondanks al de kritiek die de voetbalvrouw kreeg na de breuk met Jan, voelt ze zich goed. "Het doet pijn als mensen een beeld van je creƫren dat totaal niet klopt," vertelde Yolanthe. De brunette lijkt er niet meer om te malen: "Als Wes en ik samen sterk zijn, kan niemand daar tussen komen."