Wesley trilde bij aanzoek

Celebs door Redactie Ze.nl

Yolanthe en Wesley vertellen in het interview openhartig over hun relatie en het huwelijksaanzoek. Het stel zat in het vliegtuig toen Wesley ineens naar voren liep en de intercom van het vliegtuig pakte. Yolanthe dacht op dat moment dat haar vriend een grapje uit ging halen en haar voor schut wilde zetten. Hij riep iedereen naar voren en even later ook Yolanthe.

Toen de presentatrice de lip van haar vriend zag trillen, wist ze dat dit het moment was. "Ik zag zijn lipje trillen en hij is nooit zenuwachtig en altijd relaxed," aldus Yolanthe. Wesley vertelde met trillende stem wat Yolanthe voor hem betekent en dat zij de ware voor hem is. En toen kwam het: 'Wil je met me trouwen?' Wesley schoof meteen de intercom onder Yolanthes mond: "Ik wilde dat iedereen het hoorde," aldus Wesley. De presentatrice antwoordde met een volmondig 'ja'. Ook de moeder van Yolanthe en de familie van Wesley waren onder de indruk van het aanzoek.

Wanneer de twee gaan trouwen is nog niet bekend. Aankomende zondag is het gehele interview te zien in een speciale uitzending van De TV Show met Ivo Niehe, om 21.20 uur bij de TROS.