Marlies inspireert voor Grammy's

Celebs door Redactie Ze.nl

Het is niet alleen een eer om uitgenodigd te worden door de organisatie van de Grammy's, maar ook dat artiesten je eigen ontwerpen mooi vinden en kopen. Marlies: "Deze ervaring is nog bijzonderder dan ik ooit had durven dromen."

De lingeriekoningin presenteerde haar creaties naast andere designers en inspireerde meerdere celebs. Britney Spears en Lady Gaga dragen al haar sexy lingerie en nu is ook Usher aangeschoven. Marlies: "Zijn stylist was door het dolle heen toen hij mijn kleding zag en heeft meteen een plan gepresenteerd voor de zanger. Het grappige is dat Usher al wist wie ik was, omdat ik hem al een keer had ontmoet tijdens mijn modeshow in Parijs. Voor shows in New York en Londen -Usher heeft een kledinglijn- werken we samen."

Marlies is een groot succes in LA en de sfeer is er fantastisch. "De sterren of hun stylistes komen één voor één langs waardoor we met iedereen persoonlijk contact hebben. Dat is niet alleen fijn voor mij en mijn team, maar ook voor de sterren zelf, voor wie dit echt een rustmoment is waar ze even heerlijk verwend kunnen worden," aldus Marlies.

Ondanks dat LA bekend staat om haar preutsheid, denkt Marlies dat dit het moment is om voorgoed door te breken: "De tijd is er rijp voor, ik voel het. Op straat word ik aangesproken over mijn kleding waarbij je natuurlijk mijn bh's kunt zien. Mensen vinden het fantastisch."