Lifestyle / Celebs
Celebs

Brad & Angelina slaan Oscars over

Dat Brangelina de grote afwezige wordt is al duidelijk. Een bron liet weten: "Angelina heeft het druk met de opnames voor haar nieuwe film The Tourist." Waar Brad uithangt als de uitreiking plaatsvindt, is niet duidelijk.

Ian Halperin heeft een boek geschreven over de relatie tussen de twee: Brangelina: The untold story of Brad Pitt and Angelina Jolie. Ian verbaast zich niet over de (eventuele) breuk. "Het gaat een keer uit de hand lopen, let maar op! Brad drinkt teveel alcohol en rookt regelmatig een jointje. Angelina maakt zich zorgen om de kinderen. Als de tijd rijp is, schakelt ze een advocaat in. Vervolgens houden ze een persconferentie om te vertellen dat ze uit elkaar zijn," aldus schrijver Ian.

UPDATE: Brad en Angelina blijven bij elkaar!
Toen Brangelina dit weekend naar een advocaat stapte, leek het erop dat het koppel de scheiding aan het regelen was. Maar dat blijkt niet het geval te zijn. Brad en Angelina zijn inderdaad naar een advocaat gestapt, maar alleen om zaken als geld en voogdij goed vast te leggen voor hun zes kinderen. Het koppel is een geregistreerd partnerschap aangegaan, juist het tegenovergestelde van scheiden!

"Ze hebben niet gesproken over een breuk," vertelde een bron. "Ze gaan nu niet uit elkaar. Maar of ze altijd samen blijven? Waarschijnlijk niet."