Johnny Depp dood?

Celebs door Redactie Ze.nl

CNN plaatste een bericht met de kop: 'Johnny Depp dies after fatal car crash'. De acteur zou met behoorlijk wat drank op achter het stuur hebben gezeten, uit de bocht zijn gevlogen en de vangrail door zijn voorruit hebben gekregen. Het artikel ging al snel de hele wereld over.

Fans waren intens verdrietig en deelden op social networks als Twitter en Facebook hun leed. Anderen lieten weten 'de grap' belachelijk te vinden en het nieuws niet te geloven. Op het eerste oog leek het bericht van CNN zelf te komen, maar dat was niet het geval. Een andere, onbekende, site had het bericht onder de noemer CNN op internet geplaatst.

De geruchten zijn ondertussen ontkracht door de man zelf. Door alle commotie voelde de acteur zich genoodzaakt een bericht achter te laten. Alles gaat goed met hem!

Johnny is in het verleden al vaker dood verklaard. In april 2009 werd Johnny volgens berichten dood aangetroffen in de woning van zijn vrouw, de oorzaak van zijn dood zou een hartaanval zijn geweest. Ook toen bleek het vals alarm te zijn en de hunk gelukkig gewoon nog levend rond te lopen. Voorlopig lijkt het erop dat Johnny ook dit keer de dood te slim af is. We hopen dat hij dat nog even volhoudt, want wij kunnen en willen niet zonder hem!