Charlie lief voor zijn zieke vrouw

Celebs door Redactie Ze.nl

Brooke werd afgelopen woensdag op de intensive care opgenomen vanwege een dubbele longontsteking. De moeder van Brooke vertelde aan het tijdschrift People: "Brooke werd hier binnengebracht nadat een infectie, door een operatie aan haar verstandskies, haar systeem was binnengedrongen. Haar organen begonnen uit te vallen." Toch lijkt Brooke er weer langzaam bovenop te komen. Haar longen, nieren en lever beginnen beter te functioneren. De artsen maken zich wel zorgen over de hoge bloeddruk van Brooke.

Charlie slaat erop los
In december belde Brooke het alarmnummer. Het stel was op dat moment aan het skiën in Aspen. Brooke beweerde door haar man tijdens een ruzie bedreigd te zijn, waarbij Charlie een mes zou hebben gebruikt. De politie arresteerde Charlie wegens huiselijk geweld. De acteur ontkent een wapen te hebben gebruikt tijdens de echtelijke ruzie.

Het contactverbod dat vervolgens werd ingesteld, zorgt er alleen voor dat Charlie en Brooke niet met elkaar mogen praten. Charlie mag dus gewoon in dezelfde ruimte zijn als Brooke, maar wel met de mondjes dicht. Het stel heeft overigens een rumoerig verledenl; beiden hebben een probleem met alcohol. De ruzie zou zijn ontstaan nadat de tortelduifjes met vrienden hadden gegeten.

Poeslief
Nu zijn vrouw op de intensive care ligt mag Charlie van de rechter wel contact hebben met zijn vrouw. De moeder van Brooke: "Ze deden heel lief tegen elkaar en raakten elkaar aan." Ondanks het geweld dat er tijdens ruzies wordt gebruikt, vertelde de moeder:  "Ze zijn een perfect koppel wanneer ze beiden niet drinken." De ideale schoonzoon komt er dus gemakkelijk vanaf.

De rechter zal 8 februari een uitspraak doen over welke consequenties de losse handen van Charlie krijgen.