Timors This Is It!

Celebs door Ze.nl

Timor was maandagavond te gast bij het programma van Matthijs van Nieuwkerk De Wereld Draait Door. In het programma vertelde hij openhartig over zijn ervaringen met de legende. "Het was echt een unieke ervaring." Het repeteren voor de tour nam zo veel tijd in beslag dat Timor alleen daar mee bezig was. Hij onderhield nauwelijks contact met Nederland. Het overlijden van Michael kwam dan ook als een enorme schok. "En opeens is dat weg," vertelt Timor.

Over het dansen zei Timor: "Ik dacht dat ik alle danspasjes wel onder controle had. Maar toen ik hem zag dansen, bevroor ik op het podium." De danser was erg onder de indruk van Michaels voorkomen en talenten. Toch liet hij in het programma nog even zijn eigen talenten zien. En die heeft hij zeker. Zelfs Matthijs was zo onder de indruk dat hij ook wat pasjes wilde leren. 

Succes
De droom van de This Is It!-tour is dan wel niet helemaal uitgekomen, de danser krijgt kansen genoeg. De gelijknamige film is zo'n succes dat Timor overal in de wereld aanbiedingen krijgt. Hij heeft het zelfs zo druk dat hij een wereldtour met niemand minder dan Whitney Houston heeft afgezegd.