De dj's in het Glazen Huis

Celebs door Redactie Ze.nl

Op 18 december zullen Giel, Gerard en Annemiek door prinses Máxima opgesloten worden in het Glazen Huis. Hier zullen de dj's tot en met woensdag 24 december zonder eten moeten vertoeven. Zes dagen zullen ze onafgebroken radio maken en hiermee geld inzamelen voor malariabestrijding. Luisteraars kunnen zelf acties bedenken om geld in te zamelen voor dit goede doel of er kan betaald een plaatje aangevraagd worden.

De eerste slaapgasten zijn inmiddels ook al bekendgemaakt... Youp van 't Hek, Roel van Velzen, Angela Groothuizen, Do, Hans Klok en Thomas Acda zullen een nachtje komen logeren.

Op zondag 20 december wordt er ter ere van deze actie ook nog een knalfuif gegeven in het Groningse Simplon door onder andere The Partysquad, Flinke Namen, Dio, The Opposites en bevriende dj's. Er zullen allemaal live optredens plaatsvinden en de opbrengsten van de kaartjes van dit feest gaan naar Serious Request.

De Serious Request-veiling is vandaag ook van start gegaan. Iedere dag zullen er weer nieuwe spullen bij de veiling komen die tot en met 3 januari loopt.