BN'ers over 'Patricia in Playboy'

Celebs door Redactie Ze.nl
De fotoreportage in het mannenblad Playboy is een eigen initiatief van de 60-jarige Patricia. Het blijkt zelfs dat ze er geen cent voor wilde hebben, aldus hoofdredacteur Jan Heemskerk.  "Ze zei: 'Jan, ik heb geen geld nodig.' Maar ik stond er op dat ze geld van me kreeg."

Waar Patricia het dan wel voor doet, wordt veel over gediscussieerd door de BN'ers. Naast dat Connie Breukhoven zegt dat Patricia echt over haar datum heen is voor Playboy, vindt ze de stap van Patricia dom: "Het is bedenkelijk dat ze zich zo op de voorgrond dringt. Ze hangt alle vuile was buiten, en zichzelf erbij." Connie vindt het niet kunnen wat Patricia in Jensen heeft gezegd. "Wat ze allemaal over Adam heeft geroepen, zoals dat hij een keer een travestiet wilde versieren, en dat hij veel geld heeft verloren. Ze is definitief diva af."

Ook Patty Brard is het met Connie eens: "Sommige dingen doe je niet meer na je 50e, en dit is er één van. Hoe goed je er ook nog uitziet." Judith Osborn en Catherine Keyl vinden daarentegen dat Playboy helemaal niet leeftijdgebonden is. "Waarom niet? We worden er alleen maar mooier op nu we ouder worden", aldus Judith.

Wat vind jij van de discussie rondom Patricia in de Playboy?