Lange Frans is opgelicht

Celebs door Redactie Ze.nl

"Het duurde even voordat we erachter kwamen dat er regelmatig geld verdween. Pas toen we vragen gingen stellen waarop Willem geen antwoord kon geven, kregen we argwaan," vertelt Frans. "Hij beloofde van alles, maar kon niets waarmaken. Achteraf weten we dat hij veel te laks is geweest. Onze financiën waren een puinhoop. Wij hadden nauwelijks inzage en merkten dus veel te laat dat hij geld liet verdwijnen," zegt de vrouw van de rapper.

"Geld is makkelijk te verdelen als het nog niet op tafel ligt. Maar zodra het geld er is, kunnen mensen er moeilijk van afblijven. Die ervaring hebben we jammer genoeg. Er is heel veel negatieve energie in gaan zitten, helaas. Frans moet zich bezig kunnen houden met het creatieve proces, niet met dit soort zaken," aldus een zuchtende Daniëlle.

De rapper is erg teleurgesteld in Willem: "Ik dacht dat wij echt bevriend waren, en vertrouwde Willem blind. Daardoor kwam de klap hard aan."

Inmiddels heeft Frans een nieuwe manager gevonden waar hij wel van op aan kan: "Tim van Rongen is bijna twee maanden bezig geweest om puin te ruimen. Hij regelt nu samen met Daniëlle het management. Nu kunnen we met een schone lei beginnen. Mijn nieuwe single Me Boy ligt sinds maandag in de winkel. Het nummer heb ik samen met Ali B en zijn neefje Yes-R gemaakt en gaat over het vaderschap. We zijn tenslotte alle drie vader geworden. Ook wordt het Veronica-programma Fobiac, dat ik mede presenteer, weer uitgezonden. Kortom, genoeg leuke dingen om ons op te richten na een heel vervelende periode."

Manager Willem weet niet waar Frans en Daniëlle het over hebben. "Ik heb in juni een afrekening gestuurd waarop te zien is dat Frans geen euro van mij krijgt en ik geen euro van hem. Ik heb er geen puinhoop van gemaakt en zeker niks gejat."