Onderweg Naar Morgen stopt!

Celebs door Redactie Ze.nl

Ook wil de publieke omroep ruimte maken voor nieuwe series: ''De beslissing om te stoppen met ONM vanwege de tegenvallende resultaten is een ingrijpende. We hebben deze weloverwogen genomen. Met als belangrijk argument dat er met het verdwijnen van ONM ruimte vrij komt voor nieuw drama met meer impact,'' aldus de netmanager van Nederland 3 Roek Lips.

ONM bestaat sinds 3 januari 1994 en trok normaal gesproken ruim 700.000 kijkers. De laatste tijd daalde dat naar gemiddeld 360.000 kijkers en dat is te weinig. Roek liet deze maand al weten dat een nieuw jaar ONM moeilijk zou zijn, omdat het te veel geld gaat kosten.

BNN baalt ontzettend dat er een eind moet komen aan de dagelijkse serie: "ONM is een serie om trots op te zijn. Het is ontzettend jammer dat iets waar BNN en Endemol zo hard aan hebben gewerkt nu wordt weggegooid. Ik baal er enorm van, voor de kijker, de fans en natuurlijk de hele cast en crew. BNN gaat zeker niet stoppen met het maken van drama: het is een belangrijke manier om jongeren te bereiken."