Yolanthe nu minder burgerlijk

Celebs door Redactie Ze.nl

Yolanthe zou, volgens de zusjes, stralen wanneer ze het over haar nieuwe liefde heeft: "Ze is erg blij en gelukkig. Wesley is echt leuk. Hij is heel aardig. Ze zijn samen ook erg leuk, heel spontaan." Wesley is ook meteen goed opgenomen in de familie: "Je hoeft niet echt aan hem te wennen. Het lijkt net alsof hij er altijd al was."

"Toen ze met Jan was, werd ze wat burgerlijker. Zondag op de koffie bij moeders enzo. Wij dachten toen: kom op, je bent nog jong. Niet dat ze toen niet leuk was, maar ze is voor ons positief veranderd," aldus de zusjes.

Na de breuk met Jan werd Yolanthe al snel gesignaleerd met Wesley. In eerste instantie werd er nog niet gedacht aan een relatie, maar in de zonnige omgeving van Ibiza sloeg de vonk toch echt over... "Op Ibiza kwam hij een paar dagen langs. Dat voelde zo goed. Toen dacht ik: 'Yo, het is toch best bijzonder dat je na zo'n heftige tijd meteen zo'n lieve jongen tegenkomt. Bovendien maakt het niet uit wat anderen van jouw keuzes vinden. Vanaf dat moment zijn we er helemaal voor gegaan en voel ik me gelukkig," aldus een verliefde Yolanthe.