Tatjana gaat toch trouwen!

Celebs door Redactie Ze.nl

"Hij is lief voor mij, maar ik zie dat hele gedoe niet zitten. Als je niet getrouwd bent is het toch ook leuk samen? Het gaat toch niet om dat papiertje?" was Tatjana haar reactie op het afzien van haar huwelijk.

De 46-jarige actrice denkt daar nu anders over: "Ik kan mijn geluk niet op! Ronny en ik hebben een lange weg begaan voordat we dit besluit konden nemen. Stap voor stap ben ik naar ons huwelijk toegegroeid. Ik kan het nauwelijks geloven."

Er moesten nog wel wat belangrijke dingen geregeld worden voordat ze met haar vriend kan trouwen, Ronny is al jaren weg bij zijn vrouw maar officieel waren ze nog niet gescheiden: "Hij moest haar en hun kinderen dus gaan vertellen dat hij nu toch een echtscheiding wilde. Het was een emotioneel moment voor Ronny, maar zijn 'vrouw' en kinderen begrepen het volkomen."

Het stel leerde elkaar twee jaar geleden kennen in de P.C.Hooftstraat. Het huwelijk zal waarschijnlijk in de zomer plaatsvinden en zal een groot feest worden: "Het is immers mijn eerste huwelijk en die dag moet dan ook onvergetelijk worden."