Gordon moet weg bij Toppers!

Celebs door Redactie Ze.nl

René had liever gezien dat Gordon de eer aan zichzelf had gehouden en was opgestapt, maar dat gebeurde niet. Gordon zou ook niet staan te springen om de groep te verlaten en probeert zijn leven te beteren. Daar is het nu al te laat voor, want bij het songfestival in Moskou zou de bom al zijn gebarsten.

De bron laat weten: "Nederland is te klein voor een ruzie in artiestenland. En de strijd tussen de Toppers, Gerard Joling en Gordon was al beladen. Maar René heeft wel gezegd dat hij hoopt dat alles met Gordon netjes afgehandeld kan worden. Ook al vindt hij Gordon als mens sympathiek. Zakelijk kan het niet meer. De Toppers moeten leuk blijven."

Om het gat van Gordon op te vullen wordt er gesproken met het management van Gerard Joling. Die heeft alleen weer zijn bedenkingen: "Dat vind ik niet collegiaal. Ik ben geen aasgier. En ook al is dat niet zo, zo zou het wel lijken als ik triomfantelijk terug zou keren. Al moet je nooit iets uitsluiten. Het hangt allemaal van de omstandigheden af."

Of Jeroen van der Boom in de Toppers blijft is ook nog maar de vraag: "Ik ben heel druk met mijn solocarrière. Ik wacht het gewoon af."