Jan is gelukkig met Liza

Celebs door Redactie Ze.nl

Jan (23) heeft zijn Liza (28) vorige week zelfs een ring kado gedaan voor haar verjaardag, een symbool voor zijn liefde voor haar. In Volendam zorgt dat weer voor een hoop geklets: "Jan is stapelverliefd op Liza. Dat zij een stuk ouder is en al een 1-jarig dochtertje heeft, vindt hij onbelangrijk. Liza is tijdelijk bij haar ouders ingetrokken. Het samenwonen van die twee is een kwestie van tijd. Die ring is het begin."

Een paar weken geleden werden alle geruchten nog ontkend, Jan zou gewoon 'goede vrienden' zijn met Liza, aangezien ze elkaar al tien jaar kennen. Liza woonde toen nog bij haar man Wim, samen met hun dochtertje Fem.

Toen de blondine wegging bij haar man en weer bij haar ouders ging wonen, begon het balletje te rollen. Nu is het dan officieel en moeder Gerda is helemaal in haar nopjes ermee. "Het belangrijkste voor mij is dat mijn zoon lacht." Haar omgeving weet te vertellen dat Gerda een Volendamse vrouw voor haar zoon sowieso beter vindt. Yolanthe zou een beetje te glamourachtig zijn geweest.

Het grote slachtoffer in deze hele situatie lijkt stucadoor Wim te zijn. "Ik heb mijn dochtertje hier bij me. Zij is het belangrijkste in mijn leven. Ik heb een goede omgangsregeling met Liza kunnen treffen. Hoe lang zij al een relatie heeft met Jan Smit weet ik niet. Vraag dat aan haar zelf. Ik beleef niet de leukste tijd van mijn leven."