Yolanthe gaat weer verder

Celebs door Redactie Ze.nl

In een interview met De Telegraaf wil ze maar een heel klein beetje kwijt over hoe het met haar gaat: "Dit is een heel moeilijke tijd in mijn leven. Ik ben heel verdrietig. Het kan beter, ja. Ik ben wel blij met de dingen die ik doe."

Daarmee doelt ze op haar nieuwste project, de film Het Geheim van Mega Mindy, waarin ze de rol van de gemene Miss Volta speelt. "Het gaat over de strijd tussen de slechte superheld en de superheld Mega Mindy. Dit is een mooie kans om me te ontwikkelen als actrice. Ik ben de enige Nederlandse die meedoet, de rest is Belgisch. Ik ga naar allebei de premières, op 4 juli in Tuschinski in Amsterdam en op 5 juli in België. En ik ga volgend jaar weer een film doen."

Yolanthes carrière gaat lekker door. Volgende week beginnen de opnames van een nieuw seizoen Te leuk om waar te zijn. In het eerste seizoen waren Horace Cohen en ex-vriendlief Jan captains van de teams, nu neemt Ali B. echter de plaats in van Jan. "Maar dat was allang besloten, dat heeft niets te maken met de situatie nu."