Heidi en Spencer getrouwd

Celebs door Redactie Ze.nl

"Ze droeg sieraden die zeker een miljoen dollar waard waren en had een strapless jurk van Monique Lhullier aan," vertelt Stephanie, het zusje van Spencer. Het huwelijk vond plaatst in Pasadena, Californië en er waren ongeveer tweehonderd gasten aanwezig op deze speciale dag van de lovebirds.

Tijdens hun vakantie vorig jaar, in het Mexicaanse Cabo San Lucas, stonden de twee al voor het altaar. Helaas werd hun huwelijk niet erkend in Amerika en besloten ze het over te doen. Alle fans van The Hills hebben toen kunnen zien dat het huwelijk in Amerika niet doorging, omdat het niet voldeed aan de droomhuwelijk waar Heidi zich jaren op verheugde. Gelukkig bedachten de twee zich en kwam het allemaal goed. "Dit keer was het heel anders. De families waren erbij, er was een priester en tijdens de ceremonie werd er gebeden," vertelt Stephanie.

Natuurlijk zijn we allemaal nieuwsgierig naar de eerste beelden van hun bruiloft. Gelukkig heeft MTV alles gefilmd en zal het te zien zijn in een aflevering van The Hills.