Lachen met Frans in Bananasplit

Celebs door Redactie Ze.nl
Frans was vrijdagavond te gast bij Mathijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Er werden al een aantal korte filmpjes gepresenteerd, waarin onder andere Ali B en Dries Roelvink flink in de maling werden genomen. Echter niet iedereen was blij met Frans als grappenmaker. Chris Zegers heeft verboden de opnames van zijn genante moment uit te zenden. Hij zou gefopt zijn tijdens een bezoek aan de kapper. Een vrouw, die in het complot zat, werd pissig dat Chris een sigaret opstak in de zaak. Hoe het precies is afgelopen, is niet duidelijk. Frans Bauer kon er in ieder geval smakelijk om lachen tot genoegen van Mathijs van Nieuwkerk.

Dries Roelvink werd wijs gemaakt dat hij de nieuwe Topper werd. "Maar die Toppersgrap is echt goed. Daar heb ik zelfs een nacht nog van wakker gelegen. Maris zei: 'Ga alsjeblieft op de bank liggen, want ik kan er niet meer tegen'," vertelt Frans.

Bananasplit zal meteen het presentatiedebuut van de zanger zijn. De serie wordt zondag om 20.20 uur uitgezonden op Nederland 1.