Lily Allen veroorzaakt rel

Celebs door Redactie Ze.nl

De zangeres vertelt: "Ik heb niets met het christendom. Ik zat vroeger op een katholieke school en daar kreeg ik keer op keer te horen dat homo's, volwassenen en drugs slecht zijn. En nu komt het: alle vrienden van mijn moeder zijn homoseksueel, mijn vader ging om de haverklap vreemd en toen ik klein was lag ons huis vol met drugs. Voor mij was het de normaalste zaak van de wereld."

Verder moet Lily's platenmaatschappij het ook ontgelden: "Ik verdien te weinig geld bij EMI. Aan mijn eerste album heb ik slechts 50.000 dollar overgehouden. Ik zou in een peperduur hotel moeten slapen, met vijf gram cocaïne op mijn tafel en tien verschillende bossen bloemen. En een kast vol nieuwe kleren en een persoonlijke chauffeur. Maar ik mag blij zijn als ik een treinkaartje in mijn handen krijg gedrukt. Soms moet ik overnachten in een twee sterren hotel in Parijs. Willen ze soms dat ik verkracht en vermoord word?"

Over drugs heeft ze het volgende te zeggen: "En mensen moeten niet zo moeilijk doen over drugs. Sommige mensen nemen drie avonden per week cocaïne en gaan 's ochtends gewoon braaf naar hun werk. Echt waar, dit soort goede verhalen hoor je nooit. Ik heb het zelf ook wel eens gedaan, maar vond er niet veel aan. Iedereen om me heen gebruikt drugs en ik voelde me buitengesloten. Ik moest het van mezelf een keer proberen."