Man Amy Winehouse eist miljoen

Celebs door Redactie Ze.nl

Blake heeft een eis op tafel gelegd: hij wil één miljoen euro bij de scheiding ontvangen, zo meldt de Britse pers. Hij belooft dan geen details over zijn samenzijn met Amy naar buiten te brengen.

Blake wil van zijn vrouw scheiden, zodat de drugsverslaafde Amy weer beter kan worden. Hij gaf vorige week openlijk toe dat hij zich verantwoordelijk voelt voor Amy's ondergang.

"Ik heb haar de afgrond in geholpen. Ik heb iets prachtigs kapot gemaakt. Nu moet ik haar laten gaan om haar leven te redden. Ik laat haar niet in de steek, ik doe dit omdat ik van haar hou. Door in haar bijzijn heroïne te nemen heb ik de grootste fout van mijn leven gemaakt. Het is mijn schuld dat ze verslaafd raakte aan cocaïne en heroïne en dat ze zichzelf verminkte. Ze zag dat ik crack nam en vroeg of ze ook een beetje mocht. Ik zei ja. Ik voel me zó schuldig," aldus een trieste Blake.

"Als ik foto's van haar zie doet me dat zo'n pijn, ze is er zo slecht aan toe. Voor haar bestwil moet ik haar met rust laten. Ik zal altijd van haar houden. Ik ben meer verslaafd aan haar dan aan wat dan ook. Maar ik zal alles voor haar doen, ook weglopen van haar."

Maar dan wel weglopen met één miljoen, hè Blake?!