Mary Poppins komt naar Scheveningen

Celebs door Redactie Ze.nl
De lianen maken plaats voor hoge daken en parapluutjes. De musicalklassieker Mary Poppins komt naar Nederland, en wel in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Mary Poppins wordt de nieuwe openeindeproductie van Joop van den Ende Theaterproducties.

Deze musical brengt je terug naar je jeugd. Het verhaal is namelijk vooral gebaseerd op de Disneyfilm uit 1964 met Julie Andrews in de hoofdrol. De Britse nanny Mary Poppins verschijnt zwevend aan haar paraplu in het bankiersgezin Banks om de warmte terug te brengen in het gezin. De twee kinderen hebben al vele kindermeisjes weggepest, maar met de komst van Mary is alles anders en gebeuren er wonderlijke dingen.

De musical Mary Poppins zal in het theaterseizoen 2009/2010 in première gaan. Wie de hoofdrollen op zich gaan nemen, is nog niet bekend. De audities zullen deze maand van start gaan. Wat moet Mary vooral in zich hebben? ,,Ze is jong, aantrekkelijk, een tikje angstaanjagend en mysterieus, maar ook opwindend en heerlijk ijdel'', aldus directeur Erwin van Lambaart van Stage Entertainment.