Communistische partij boos op Bondgirl

Celebs door Redactie Ze.nl
  De Russische communistische partij vindt het verschrikkelijk dat de Oekraïense actrice in de  Bondfilm Quantum of Solace naast een Britse geheime agent staat. "Deze man heeft decennia 'gewerkt' voor mensen als Margaret Thatcher en Ronald Reagan, die alles in het werk stelden om de Sovjet-Unie te vernietigen", aldus de politici. Het verhaal van de film is net als andere scripts gewoon fictie, maar dat maakt de communisten niets uit. "Het is moreel verraad." Zij vinden dat de Sovjet-Unie haar heeft geschoold en heeft grootgebracht.

De actrice heeft nog geen reactie gegeven op de uitlatingen van de partij. Volkomen logisch, want al haar aandacht zal naar de Bondfilm gaan die op dit moment alle records breekt. Op de eerste dag dat de film in de bioscopen van Groot-Brittanië te zien was, bracht de film bijna 6,3 miljoen euro op. Hiermee verslaat hij Harry Potter and the Globet of Fire. Deze film vulde de portemonnee met zo'n 5 miljoen euro op de eerste dag.

Quantum of Solace is volgende week donderdag in de Nederlandse bioscopen te bewonderen. In de voorverkoop zijn nu al achtduizend kaarten verkocht, meldt bioscoopketen Pathé in het Brabants Dagblad. Meestal gaan er bij nieuwe films gemiddeld tweeduizend kaarten in de voorverkoop over de toonbank.