Beste film voor 'Alles is Liefde'

Celebs door Redactie Ze.nl
Eerder deze week werden de nominaties bekend gemaakt voor de Gouden Kalveren. De film Alles is Liefde bleek de grote kanshebber te zijn, met namelijk zeven nominaties. Het zusje van Katja zat daar net onder, met zes nominaties. Ook onze favoriete films TBS en Dunya & Desie werden respectievelijk twee en drie keer genomineerd.

Gisteravond vond het Gala van de Nederlandse Film plaats: de uitreiking van de Gouden Kalveren 2008. Er was deze avond geen duidelijke grote winnaar die met alle prijzen er vandoor ging. Wel veroverde Alles is Liefde de twee belangrijkste prijzen, die voor 'beste film' en 'beste regie'. Met de titel 'beste film' verslaat Alles is Liefde de twee andere lange speelfilms Het zusje van Katja en Dunya & Desie. Helaas viel de laatst genoemde film buiten de prijzen.

Op Ze.nl heb je afgelopen week al kunnen lezen dat er een vervolg komt op de film Alles is Liefde. Wij kunnen niet wachten tot deel 2 in de bioscoop te zien zal zijn en zijn grote fan! Alles is liefde heeft deze twee titels (naar onze mening) meer dan verdiend!