Amy Winehouse botst met Mark Ronson

Celebs door Redactie Ze.nl

Het succesvolle duo (dat verantwoordelijk was voor de hit 'Valerie') werkte de afgelopen weken aan een titelsong voor de Bond-film 'Quantum Of Solace', maar Amy Winehouse was niet tevreden met het eindresultaat. Zo zegt haar management.

Volgens Mark Ronson zijn ze om hele andere redenen gestopt, namelijk Amy's gezondheid. "We hebben het even geprobeerd, maar ik weet niet zeker of Amy er al klaar voor is om muziek te maken", vertelt Mark aan Sky News.

En deze uitspraken maakte Amy helemaal furieus. "Amy was niet blij met het eindproduct en liet dat merken. Ze is juist klaar om zich op het project te storten na haar turbulente periode. Het is juist een uitvlucht voor haar om zich te richten op muziek", aldus een woordvoerder van Winehouse.

De twee hebben sinds de aanvaring geen woord meer met elkaar gewisseld. Ronson betwijfelt of het nummer überhaupt nog ooit uitkomt. "Ik denk het niet, tenzij een wonder plaatsvindt en iemand de tekst inzingt, maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren", zei de 32-jarige producer.