Onduidelijkheid over Jort en Georgina

Celebs door Redactie Ze.nl

Eind vorige maand werd Georgina betrapt toen zij in een Leids café zoende met haar collegapresentator Pieter van der Wielen. Een bezoeker van het café legde de gebeurtenis vast op film en het filmpje werd uitgezonden op RTL Boulevard.

Het filmpje heeft voor een hoop commotie en gespeculeer gezorgd. Eerder ging het gerucht dat het filmpje een experiment zou zijn voor het VPRO-programma Noorderlicht. Ook werd door sommige media gemeld dat Jort en Georgina een open relatie zouden hebben.

Jort heeft in ieder geval op zijn weblog al een aantal keer laten weten dat hij niet zit te wachten op al die 'kletspraatjes' die de ronde doen: "Kunnen al die NSB'ers op terrasjes en in horecagelegenheden hun mobiele camera's s.v.p. op zak houden en zich concentreren op hun kennelijk minder interessante disgenoten? Wat een treurige verradersmentaliteit."

Georgina heeft inmiddels voor het eerst gereageerd op de hele affaire. Volgens haar is het echter niet collega Pieter van der Wielen waarmee zijn een drankje dronk: "Ik heb lang geaarzeld maar het wordt nu tijd dat ik duidelijkheid geef. Ik heb niet met Pieter cava gedronken, maar met mijn andere vriend Patrick." Georgina is het zat dat er conclusies worden getrokken door toeschouwers die iets denken te zien.

Jort en Georgina hebben sinds 2003 een relatie. Het is nu dus nog onduidelijk of het stel nog bij elkaar is.