Bonje tussen Geer en Goor

Celebs door Redactie Ze.nl

Afgelopen zaterdag draaide Goor in zijn 538- show 'Gordon on air' de nieuwe single van Geer '24 uur verliefd'. Niets aan het handje zou je denken, maar toch wel!  Wat bleek, Goor had een kwalitatief mindere versie van het nummer gedraaid, namelijk een live-opname, en daar was Geer niet bepaald blij mee.

"Zó jammer", reageert Gerard teleurgesteld. "Dat was duidelijk een mindere uitvoering. Terwijl ik Gordon vorige week nog een officiële studio-opname van mijn single had gegeven", voegt hij daaraan toe. Volgens Joling wilde Gordon hem een hak zetten. "Onder collega's is het not done om een ander minder goed uit de verf te laten komen", vindt Gerard.

Gordon reageert stomverbaasd op alle commotie. "Ik begrijp er helemaal niets van", zegt Gordon tegen de Telegraaf. "Ik heb gewoon het singletje gepakt dat bij 538 in de computer staat. Ik was me van geen kwaad bewust." Gordon wordt er zelfs een beetje pissig van en verdenkt de zanger van een roep om aandacht. "Ik ben geneigd om te denken dat Gerard deze publiciteit wel goed kan gebruiken."

De concerten van de Toppers komen echter niet in gevaar door deze woordwisseling. "Ik ben professioneel genoeg om er helemaal voor te gaan", zegt Gerard.