Holland's Next Top Model extremer

Celebs door Redactie Ze.nl

Volgende week maandag zal de derde editie van Holland's Next Top Model van start gaan, waar volgens RTL 5 enkele hele sterke persoonlijkheden in zitten. In de eerste aflevering van het programma zal de strenge selectieronde centraal staan, waaruit twaalf aspirant-modellen overblijven. Zij zullen daarna negen weken lang in een appartement in Amsterdam opgeleid worden tot model.

Elke week zal een van de meisjes het appartement moeten verlaten, tot het enige echte topmodel overblijft. De prijs die zij hiermee verdient is een modellencontract van 75 duizend euro bij modellenbureau ModelMasters the Agency. Verder zal ze de cover van het blad Glamour sieren en wordt ze het gezicht van een cosmeticagigant.

Dit jaar zal de jury bestaan uit voormalig model Rosalie van Breemen, Glamour-presentatrice Karin Swerink, catwalkexpert Mariana Verkerk en fotograaf Philip Riches. De modellen worden gecoacht door stylist Bastiaan van Schaik en visagist Hildo Groen.

De eerste twee edities van Holland's Next Top Model brachten succesvolle modellen voort: Sanne Nijhof en Kim Feenstra. De presentatie van de derde editie is voor het eerst in handen van Daphne Deckers.