Leave Britney alone!

Celebs door Marieke_B

Fans zijn er in het algemeen voor steun en vertrouwen. Hoe meer fans je hebt en hoe trouwer ze zijn, hoe beter. Je krijgt er een bepaalde status door. Bij Britney Spears lijkt tegenwoordig niets meer mee te zitten. Komt ze eerst met een come-back die niet beroerder kan dan zij liet zien, heb je vervolgens nog een psycho fan wiens "Leave Britney Alone-filmpje" de hele wereld overgaat en momenteel zo ongeveer het meest bekeken is op YouTube. Was haar status al niet best, na de smeekbede van deze fan kan La Spears het al helemaal wel vergeten.

Het optreden dat Britney gaf tijdens de MTV Video Music Awards, had moeten zorgen voor een spetterende come-back waardoor alle critici die de afgelopen tijd flink hadden afgegeven op de popdiva, in één keer de mond zou worden gesnoerd. Helaas, het tegenovergestelde gebeurde; het optreden was dusdanig slecht dat de kritiek alleen maar verergerde en Britney zelf (volgens bronnen) gebroken achterbleef.

Trouwe fan Chris Crocker kan het niet langer aanzien en nam een bizar filmpje op waarin hij de wereldwijde pers jankend en schreeuwend smeekt om de gevallen ster met rust te laten. Het filmpje is zo vreemd en lachwekkend, dat ie de hele wereld overgaat én werkelijk iedereen erover praat.

Dit filmpje van Brits gestoorde fan mag natuurlijk hier niet ontbreken. Kijk, luiste!